?> Laura Olteanu - biografie, formatie nunta suceava | LAURA OLTEANU MUSIC - Muzica populara, melodii populare, muzica de petrecere, muzica din zona moldovei, formatie nunta suceava, muzica din bucovina
LAURA OLTEANU MUSIC

Despre mine

pozadespre

Mă numesc Laura. M-am născut într-un oraș minunat din Bucovina, mai exact Gura Humorului. Am avut o copilărie fericită înconjurată de dragostea părinților și a celorlalți frați. Încă de la o vârstă fragedă am fost foarte atrasă de muzică. Îmi aduc aminte că la hramuri veneau la noi mai multe rude și se amuzau foarte tare atunci când le cântam.

 

De fapt în familia mea erau mai mulți instrumentiști, iar repetițiile se făceau la o mătușă.
Încă de atunci simțeam că voi cânta…

Aveam în jur de 12 ani, când într-o noapte, fără știrea părinților, am dispărut de acasă și am plecat la o nuntă, într-un local undeva în cartier, pentru a cânta acolo.

M-am reîntors spre dimineață, după ce cântasem câteva melodii la această nuntă, fără ca nimeni din casă să afle unde fusesem peste noapte. Secretul meu a fost deconspirat după trei zile când mama s-a întâlnit cu o cunoștină care participase la acea nuntă si care I-a spus: ”Ai o fată cu o voce deosebită, care cu siguranță va face carieră în muzică.” Mama a rămas surprinsă de cele auzite. Oricum atunci când a venit acasă mi-am luat o „porție” :))

Apoi la 15 ani, în timpul meu liber, după orele de școală, am început să cânt la un local alături de fratele meu și un verișor,formația mea de debut. Astfel am cunoscut mai mulți instrumentiști, am început să colaborez cu mai multe formații și mi s-a deschis calea spre lumea muzicii.

Prima dată am urcat pe scenă la vârsta de 16 ani….

In decursul carieriei mele am fost binecuvantata sa intalnesc oameni si instrumentisti de valoare care m-au sustinut si am reusit sa realizez melodii pretioase. Iubesc folclorul si muzica populara Romaneasca , motiv pentru care in repertoriul meu se gasesc aproape toate zonele tarii.

Indiferent dacă e folclor sau muzică de petrecere, atunci când cânt încerc să fiu cât mai aproape sufletește de cei care mă ascultă.

Cât privește viitorul, pe plan profesional, îmi doresc să progresez și să câștig aprecierea și dragostea cât mai multor persoane. Apoi îmi mai doresc sănătate pentru toți care mă înconjoară și în special familiei mele, pentru că până la urmă, familia este suportul moral care mă menține.

A cânta pentru mine este o mare pasiune dar și o meserie. Îmi place să cânt, nu mă văd să fac altceva cu aceeași imensă pasiune iar muzica a fost și va rămâne alături de sufletul meu pentru totdeauna.

Va imbratisez cu drag ,

LAURA OLTEANU